Kozijnen renoveren of vervangen in Roermond, Melick, Swalmen en omstreken?

Wilt u uw kozijnen renoveren of vervangen in Roermond, Melick, Swalmen en omstreken? De Klussenier Ton Clercx is uw klusbedrijf!
Zijn uw kozijnen verouderd en worden ze minder, maar weet u niet wat u hiermee moet? De Klussenier Ton Clercx kan u adviseren over de mogelijkheden. De keuze hiervoor is erg groot. 

Wanneer kan uw kozijn gerenoveerd worden?

Het kozijn is in veel gevallen alleen aan de buitenkant slecht, terwijl de binnenkant van het kozijn nog zo goed als nieuw is. Dan is het zonde om het hele kozijn te vervangen. De Klussenier Ton Clercx kan u adviseren of het handig is om het kozijn op te knappen. Hierbij kan De Klussenier Ton Clercx advies geven voor kunsstof en houten kozijnen.

Toch uw kozijn laten vervangen?

Wanneer het kozijn dusdanig beschadigd en/of verouderd is, kan het kozijn vervangen voordeliger en interessanter zijn dan renovatie. Om de volgende redenen is dit interessant.

  • Nieuwe kozijnen zorgen voor een fris en nieuw uiterlijk (u kunt weer eens kiezen voor iets anders);
  • Gaat het om een raamkozijn en had u nog geen dubbel glas? Dan kunt u overwegen om direct een dubbele slag te slaan: Laat dubbel glas plaatsen;
  • Inbrekers zijn dol op oude kozijnen. Het inbreken wordt hen hierdoor namelijk een stuk eenvoudiger gemaakt. Een nieuw kozijn beveiligd uw woning beter tegen inbraak.

Nogmaals willen we benadrukken: Laat u goed informeren door een professional over wat handig is in uw situatie: Renovatie of vervanging. Dit kan u veel geld besparen, terwijl het eindresultaat mogelijk beter is.

De Klussenier Ton Clercx komt graag bij u langs om u te adviseren.

De Klussenier Ton Clercx, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Ton Clercx
De Klussenier Ton Clercx

Dorpsstraat 107
6042 LB Roermond

Dien uw offerte-aanvraag in   

0475 32 89 62
06 2920 6363
t.clercx@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 14122002

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Ton Clercx

 
Loading...